Over Dock 54 - Dock54 - Mannenmode

Over Dock 54

Welkom bij Dock 54. Met trots presenteer ik de eerste mannenmode winkel in Nieuw-Amsterdam. Een winkel waar iedere man welkom is. Het centrum van Nieuw-Amsterdam is geweldig vernieuwd en heeft weer sfeer en allure gekregen. Wat er miste was een winkel met mannenmode.

Onze visie

Onze visie is: klanten blij maken met mooie kleding. Bij Dock 54 zult u zich snel op uw gemak voelen. De gezellige sfeer rondom de koffie tafel nodigt direct uit voor een goede kop koffie! Kan ik u helpen? Een standaard vraag in vele winkels, bij Dock 54 zult u eerder horen heeft u zin in een kopje koffie?

Er is altijd interesse in de klant. Uiteraard komt u bij ons voor deskundig kledingadvies. Ons team heeft veel kennis en ervaring en zal u het juiste advies en inspiratie geven. Mode en stijl veranderen continu, wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van de laatste mode trends. Het compliment "Wat zie je er leuk uit" wil iedereen graag horen. Want wie er goed uit ziet, voelt zich zekerder. Bij Dock 54 helpen wij u aan een compliment.

Gratis parkeren

Vermaak service

Kopje koffie

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar winkel