Quotrell - Dock54 - Mannenmode

Quotrell

Toont alle 9 resultaten

Quotrell
Dit mooie merk heeft een leuke wisselende collectie met vast terug kerende items. Zo is het comfortabele pak niet meer weg te denken. De combinatie van een nette modieuze joggingbroek met een mooi bijpassend vest is niet meer weg te denken. Zowel in de zomer als in de winter. Uiteraard is de broek in de winter lang en in de zomer kort.

Naast deze mooie pakken heeft Quotrell leuke t-shirts, polo’s, vesten, caps, overhemden.
Het bekende model Doron van ZUMO kennen jullie misschien nog wel. Dit model is overgenomen door Quotrell. We hebben deze in verschillende kleuren.

Kleine kleding maatjes Quotrell
Het leuke is dat wij dit merk vanaf maat XS hebben. Dus ook voor de kleinere maten hebben we een leuke keuze in onze winkel.
Quotrell is begonnen als fashionblog voor mannen, en is toen snel door ontwikkeld tot een designer kleding brand. De maker van QUOTRELL, die jaren lang in dienst van het leger heeft gezeten, is bewust van het feit dat de kleding niet alleen er goed uit moet zien en attentie tot detail moet hebben, maar ook comfort en gebruikersgemak optimaal moet zijn.

Quotrell kleding minimalistische stijl
Tot de dag vandaag staat QUOTRELL bekend voor de minimalistische stijl en inspiratie van de vroegere jaren in dienst, en streeft naar een frisse nieuwe look in de mode.
En weet je wat ook super leuk is dat een aantal kledingstukken unisex zijn. Dit betekend dat bijvoorbeeld een aantal truien zowel door mannen als dames gedragen kunnen worden. Dus dames een leuke trui kun je nu ook bij ons kopen.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar winkel